Groot elektro

BVK Elektro nv - Wetteren - Groot elektroWassen en drogen doe je voortaan met veel plezier. Door de verschillende  aangepaste programma's blijven je kleren er uitzien als nieuw! Bovendien zijn onze toestellen ook energiezuinig. Denk bijvoorbeeld aan onze droogkasten met een warmtepomp. Deze maken minder geluid en hebben een erg sterke motor. Ook de moderne wasautomaat verbruikt veel minder water en levert toch een zeer propere was af. Iedereen wint erbij! Ook de inhoud van de trommel kies je naar je wensen, en in functie van persoonlijke noden. 

Hetzelfde geld voor de vaatwassers; zuinig, krachtig en met verschillende keuzemogelijkheden in functie van je gezin en je budget.

Op zoek naar een koelkast, diepvriezer of wijnkast? Geen probleem, die vind je van klein naar groot. Van A+ tot A+++, en in de verschillende merken.

Goed om weten is bovendien dat we over een professionele hersteldienst beschikken die je graag uit de brand helpt indien er toch eens een probleem is met je groot elektro.

Heb je vragen, kom gerust langs in de winkel of contacteer ons via de contactpagina. Wij staan met plezier voor je klaar. 

 

http://www.miele.be www.miele.be http://www.aeg.be www.aeg.be
http://www.siemens-home.be www.siemens-home.be http://www.zanussi.be www.zanussi.be
http://www.bosch-home.be www.bosch-home.be    
Back to Top