Klein elektro

BVK Elektro nv - Wetteren - Klein elektroZoek je een handig geschenk of wil je jezelf eens verwennen met een nieuw scheerapparaat, tandenborstel, haardroger, ladyshave, koffiezet, mixer,  citruspers, blender, wafelijzer, stofzuiger of een ander klein maar handig apparaat? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze winkel. Wij helpen je graag verder met al je vragen en adviseren je bij je aankoop, als je dat op prijs stelt. 

De keuze in onze winkel is erg uitgebreid zodat je beslist vindt wat je wenst. Breng ons gerust vrijblijvend een bezoekje en kijk eens rond. Ons aanbod is altijd up-to-date en aangepast aan ieders budget.  

Onze winkel is makkelijk bereikbaar en ook parkeren is er geen probleem. Onze ruime openingsuren zorgen ervoor dat iedereen wel een moment vindt om even  binnen te springen en een leuk of handig geschenk of gebruiksvoorwerp kan komen halen.

Belangrijk is bovendien dat we over een professionele hersteldienst beschikken dat je graag uit brand helpt indien er toch eens een probleem is met je klein elektro.

Bent je op zoek naar een elektro specialist met een ruim en eigentijds aanbod dat de best mogelijke kwaliteit garandeert? Contacteer dan BVK Elektro met al je  specifieke wensen en vraag gerust ons gratis advies. 

 

http://www.philips.be www.philips.be http://www.fritel.be www.fritel.be
http://www.calor.be www.calor.be http://www.bosch-home.be www.bosch-home.be
http://www.tefal.be www.tefal.be http://www.babyliss.be www.babyliss.be
http://www.seb.be www.seb.be http://www.domo-elektro.be www.domo-elektro.be
http://www.rowenta.be www.rowenta.be http://www.dreamland.be Dreamland Elektrische Dekens
http://www.braun.com www.braun.com http://www.blackanddecker.be www.blackanddecker.be
http://www.miele.be www.miele.be http://www.moulinex.be www.moulinex.be
www.samsung.be  

 

 

Back to Top