TV-DVD-HIFI

BVK Elektro nv - Wetteren - TV-DVD-HIFIDe mogelijkheden op gebied van beeld en geluid zijn al vele jaren bijzonder uitgebreid. Toch blijven ze verder toenemen en bij  BVK Elektro kan je deze evolutie perfect volgen.
Bij ons vind je een ruime keuze aan ultraslanke LED-tv, HD, UHD en 3D tv's  in verschillende afmetingen en prijsklassen.

Via het juiste beeldscherm bekijk je de levendige beelden van een film of een documentaire vanop de eerste rij en beleef je alles voor 100 %, alsof je er zelf bij bent. Deze beleving kan je nog aangenamer maken als je er een home cinema of soundbar aan toevoegt. De kwaliteit van de klank is, door de rijke surround sound, breder dan ooit!

Wil je graag muziek in de slaapkamer, de keuken of de badkamer? Kies dan voor een van onze stereo's, draagbare radio's of klokradio's. Je zal nog meer genieten van je favoriete muziek, op elke plaats die je wenst.

Houd zeker ook onze speciale acties en promoties in het oog!
Bovendien kan je sinds kort ook met ecocheques betalen bij BVK Elektro. Super handig!

Heb je vragen, kom gerust een kijkje nemen in de winkel. Aarzel ook niet om ons telefonisch te contacteren voor bijkomende inlichtingen! Wij staan graag tot je dienst.

 

http://www.philips.be www.philips.be http://www.samsung.be www.samsung.be
http://nl.yamaha.com http://nl.yamaha.com
Back to Top